Over ons

Ik ben Karen Bastiaensen, mama van drie kinderen en samen met mijn man Roel. Ik heb in 2021 de Kikkerprinses opgericht. Dit was initieel begonnen als een hobby. Helemaal niet met de intentie om hier groots in te worden. De laatste maanden is deze gedachtegang wel gedraaid. "Verdorie, ik doe dit echt graag." Ik kan er mijn ei in kwijt en het levert mij zoveel voldoening. 

Ik ben een creatieve duizendpoot die veel uitdagingen aangaat. Soms loop ik ook met mijn hoofd tegen de muur hoor. De balans tussen werk en gezin is dan verstoord. Ik weet dat dit een aandachtspunt bij mezelf is. 

De benaming "Kikkerprinses" komt vanuit de sprookjes. Maak je eigen sprookje. Een affirmatie die ik zelf vaak zeg. Daarnaast verwijzen sprookjes ook naar de kinderen. De meeste producten in mijn shop hebben een relatie met kinderen: kinderfeestjes, bruisballen,... Ik geloof dat zij mijn shopnaam gemakkelijk kunnen onthouden. 

Kinderen verrassen, dingen op maat uitwerken voor hen,... vind ik fantastisch. De laatste tijd beginnen ook de bedrijven hun weg naar mij te vinden. Ook dit pad vind ik enorm boeiend. Voor de bedrijven werk ik graag dingen op maat uit. Ik denk maar aan aangepaste ballonnen in overeenstemming met de huisstijl, eindejaarsgeschenken, paascadeau, Sintgeschenken,...

Naast de Kikkerprinses hou ik enorm veel van dansen. Op de juiste muziek kan ik alles even loslaten. Een avond stappen met vrienden of naar de dansles gaan, staat dus regelmatig in mijn agenda. 

Ik help jou graag verder, dus moest er iets zijn, neem zeker contact met me op.

Tot snel?

Lieve groetjes Karen